28.03.2016« Tillbaka

Studerande

Påsklovet är förbi och det är igen dags att återgå till vardagen och skolarbetet. Inkommande vecka ser ut som följande:

• Kim är tjänstledig hela veckan.

Tisdag

• sista normala skoldagen innan provveckan börjar. Kom ihåg att lämna in eventuella z-uppgifter från period 3 senast idag.
  • Maria håller lektionerna i Global Kunskap
  • Johanna och Martin på olika läroplansmöten kl. 15, Kristoffer har rektorsansvar

Onsdag

• provveckan inleds. Kolla ert provveckoschema i Wilma. Frivillig förberedande lektion kl. 8.30 och obligatorisk förberedande lektion kl. 9, själva provskrivningen startar kl. 9.35.
  • studentskrivningarna fortsätter med det andra realprovet. Provet skrivs både i gymnastiksalen och i WaggaWagga så kom ihåg att vara tysta i närheten av dessa utrymmen.
  • möte för Kina-resenärer kl. 12.15-13.15 i Mount Sisu.

Torsdag

• ledningsgruppen har planeringsdag i WW kl. 9-15 och två studeranderådsrepresentanter deltar.
  • Johanna på möte med finska sidans rektorer kl. 12.30 framåt, Martin då ordförande för planeringsdagen, rektorsansvar Sigge kl. 8.30-12 och Maria kl. 12-15.30

Fredag

• studentskrivningarna fortsätter med provet i främmande språk. Provet skrivs i gymnastiksalen så kom ihåg att vara tysta i matsalen.
  • program för provutgivningsdagen (8.4) hängs upp på lärarrumsdörren senast idag och presenteras under nästa veckas måndags och tisdags provförberedande lektioner

Lycka till med de första proven!