03.04.2016« Tillbaka

Studerande

Provveckan fortsätter hela veckan. De studerande som har Abitti-prov eller E-studentprov denna vecka kommer ihåg att ta med egen dator till provskrivningstillfället! Försäkra er om att ni kan boota datorn från USB-sticka.

• fredagens provutgivningsschema presenteras under provförberedande lektionen
  • Lärarmöte kl. 12.30 i MS, två studeranderådsrepresentanter ombes delta
  • två abin Lotta och Mia åker iväg på globbarbas studieresa till Brasilien - lycka till!

• fredagens provutgivningsschema presenteras under provförberedande lektionen
  • deadline kl. 15 för anmälan till abitent 3 11.4 (OBS! denna tent är endast för dem som vill höja ett helt slutvitsord, INTE för att tentera enskilda kurser). Anmälan sker undantagsvis per WILMAMEDDELANDE till Sussi.

• Obligatoriskt e-studentprov kl. 9-12/15 i WW (geografi/filosofi/tyska) för en grupp tvåor (som läser TY5, GE3, FF2) (se infobrevet som delats ut). Du bör vara på plats senast kl. 8.15 och ha med dig en egen bärbar dator (ifall du inte lämnade in blanketten 29.3), laddare, hörlurar och penna. Du får ha med dig egen matsäck. Kom ihåg att bekanta dig med provanvisningarna i förväg: https://digabi.fi/2016studerande/.

• Planeringseftermiddag för lärarna kl. 12.30 -18

• Provutgivning med start kl. 10, individuell provutgivning av grupphandledare, för övrigt program se skilt Wilma-meddelande av Pelle

OBS! Kursproven i TY5 och FRA5 skrivs undantagsvis inte under provveckan utan MÅNDAG 11.4 kl. 8-10 i MP. Lektionsblocket i TY5 och FRA5 flyttar alltså till morgonen och i stället hålls lektionerna i FIo6 och REo2 kl. 14-16 denna måndag.
Kämpa på med proven!