28.05.2016« Tillbaka

Sommarlovet närmar sig med stormsteg. Nu har vi endast en vecka kvar av läsåret 2015-2016. Veckans program ser ut som följande:

Studerande

• Provveckan fortsätter.

• Provveckan fortsätter.

• Provveckans sista prov skrivs, efter maten provutgivning.

• Provutgivningen fortsätter, futsalturnering för ettornas och tvåornas basgrupper kl. 9.30-11.35 i gymnastiksalen, städtimme kl. 12.15-13. För ett mer specifikt schema se lapparna som hänger på väggen i skolan.
  • Utvärdering för period 5 skall ifyllas senast idag, se wilma!

• Sista anmälningsdag till höstens studentskrivningar, de som ansöker om specialarrangemang skall besöka Johanna för ifyllandet av blanketter, kom även ihåg att fylla i blanketterna med berörda lärares godkännanden innan ni anmäler er.
  • Utfärdsdag kl. 9-13, ettorna spenderar den med picknick i Brobacka och tvåorna spelar minigolf.
  • Abina övar med rektor inför lördagens studentdimission kl. 16 framåt.
  • Anmälan till omtent (9.6 kl. 9-12) öppnas i Wilma under förmiddagen och den stängs tisdag 7.6 kl.8. Eventuella Z-uppgifter från period 5 bör lämnas in FÖRE omtenten.

Lördag:

• Skolavslutning och studentdimission med start kl. 11 i gymnastiksalen, alla basgrupper träffar sina grupphandledare i klassrummen där ni brukar ha GLT redan kl. 10.45 och lämnar väskor och telefoner där. Festen avslutas med en grupphandledarträff i samma klass och dagen beräknas ta slut ca kl. 13.

• Kom fortfarande ihåg att många kursprov skrivs på dator så ta med en egen fungerande dator, skolans datorer räcker inte till.
  • Nästa allmän tent ordnas onsdag 7.9, anmälan sker första skoldagen efter sommarlovet och obligatoriska inlämningsuppgifter bör lämnas in senast onsdag 31.8, fråga efter dessa uppgifter av berörda lärare redan innan sommarlovet så har ni mera tid att göra dem.
  • Kom ihåg att byta ert lösenord inför sommaren, annars kan ni inte logga in på datorerna i augusti.
  • Glöm inte bort sommarläsningen, mer info via Wilma.
  • Öppna universitetet vid ÅA erbjuder även nästa läsår distanskurser i t.ex. programmering, matematik och kemi, samtliga kurser är grundkurser som passar väl för duktiga gymnasiestuderanden. Här hittas kursinformation per ämne: http://www.abo.fi/student/opuamnen. Anmälningsmöjligheten för höstens kurser öppnas den 15.8 här: https://web.abo.fi/fc/anmalningsdb/

• Läsåret 2016-2017 startar tisdag 16.8 kl. 10.

Lycka till med de sista proven och ha ett otroligt skönt sommarlov!