Veckobrev inför vecka 12

19.03.2017« Tillbaka

Veckobrev inför vecka 12

Bästa studerande,

Studentskrivningarna fortsätter med finska på måndagen, matematik på onsdagen och real 2 på fredagen. Räknare och Maols tabeller skall lämnas in på måndagen kl.12 för matematiken och onsdagen kl. 12 för real 2 (kemi, geografi), men absolut deadline är kl.12 dagen före provet. Du som skriver, var på plats på provdagen senast kl. 8.30, dock senast kl. 8.15 vad gäller fredagens e-prov i geografi och samhällslära, till vilka du bör ta med egen bärbar dator, laddare, hörlurar samt ID.
Gymmet är fortsättningsvis stängt under skrivningarna och i matsalen skall ljudnivån ligga lågt under skrivningstillfällena.
Kristoffer borta på måndagen och tisdagen.

Datavagnen finns nu på andra våningen, för att undvika spring i materialrummet. Fatboy-dynorna har flyttats bort för stunden, eftersom de inte behandlats varsamt och dessutom behöver tvättas.

Programmet för veckan är följande:

Studentprov i finska

• Stefan startar Kristoffers lektioner i Fy1 (grupperna jobbar på skolan), MaA7 gruppen arbetar med distansuppgifter

GLT

• provveckoschemat och provutgivningsdagens program
  • anmälan till allmän tent nästa vecka
  • information om enkät för 2or på onsdag efter lunch
  • info om hur internationella veckan mot rasism firas i skolan

TI

• MaA14 räknar tillsammans på skolan kl. 8.30-10.15 (de egna räknarna och Maols tabeller bör lämnas in på måndagen). Öjvind vikarierar för Fy6.
  • Johanna på palaver med Fazer Food Services till kl. 10.30, Martin rektorsansvar på morgonen
  • Hi5 åker efter maten till Nationalmuseet tillsammans med Sigge.

ONS Studentprov i matematik

extra stöd 8.15-9.50 tillsammans med Tanja
efter lunch (pos 2) fyller andra årets studerande i en elektronisk enkät på dator / tablett, ENo6 om arbetsro och trygga lärmiljöer, MOo4 om studerandevården. Utvärderingarna genomförs av Nationella centret för utbildningsutvärdering (NCU) på undervisnings- och kulturministeriets uppdrag, mer information av Karin och Pelle.

TO

tvåorna och treorna deltar med niorna i valdebatt kl. 10.00 i gymnastiksalen, studerandena och lärarna går tillsammans till salen i slutet av lektionsblocket med SH2, MAAo7 och MABo5. Ettorna har normal undervisning.

FRE Studentprov i kemi, livsåskådning, hälsokunskap, e-geografi och e-samhällslära.Ha en givande skolvecka!hälsningar, Tanja