Aktuellt

Veckobrev inför vecka 14

02.04.2017« Tillbaka

Veckobrev inför vecka 14

Bästa studerande,

provveckan fortsätter och avslutas på fredagen med workshops och provutgivning, varefter vi grillar och inviger våren. 1a kommer att bidra med en programpunkt.

Eftersom ni ser ert schema för provveckan i Wilma hoppas jag ni kan kolla det där.

Visst har ni bokat provutgivningstiderna på Luxors vägg?

Ni som anmält er till allmän tent har väl även kommit ihåg att be läraren om inlämningsuppgifter?

Fazer Food Services testar nya komponenter i vegematen under veckan och uppmuntrar studerandena att ta vegemat som en del av sin matportion (t.ex. 25% vege+75% vanlig mat eller 50%+50%). Feedback på vegematen önskas efter veckan - globbarna ansvarar för insamlingen av feedback.

Veckans program är följande:

prov och lektioner enligt schemalärarmöte kl 12.30-15.30

Ti:

  • prov och lektioner enligt schema


Ons:

  • prov och lektioner enligt schema


To:

  • prov och lektioner enligt schema


Fre:

  • ettorna har provutgivning kl. 9-11.30 enligt bokade tider
  • tvåorna har workshops (tema: att skriva och publicera på nätet, att göra bra intervjuer) kl. 9-11.30, hälften kommer att handledas av Lasse Garoff och andra hälften av Rose-Marie Dahlström. Gruppindelningen hänger vi upp i aulan på morgonen.
  • alla har lunch kl. 11.30-12.00
  • tvåorna har provutgivning kl. 12-14, enligt bokade tider
  • ettorna har workshops kl. 12-14 (tema: att skriva och publicera på nätet, att göra bra intervjuer), hälften kommer att handledas av Lasse Garoff och andra hälften av Rose-Marie Dahlström. Gruppindelningen hänger vi upp i aulan på morgonen.
  • Efter provutdelningen och workshoparna grillar vi på gården, njuter av solen, deltar i ettornas program och minglar en stund.
  • Kristoffer är på IKT-skolning hela dagen.


Vi inleder ny period måndagen den 10.4. Hoppas ni skaffar material till kurserna innan kurserna börjar.

Vecka 15 kommer att bli en kortare skolvecka, eftersom det blir påsk.

Under en del av torsdagens sista block (MU4/BI3) handleder psykologistuderande Oscar Damén tvåor och abin i lifehacking - psykologiska tricks man kan använda för att nå sina mål och bättre klara av att hantera motgångar. Tvåor som inte har lektioner i sista blocket är hjärtligt välkomna att ta del av föreläsningen ändå.

Dagsverksdagen är 18.4. Vi skickar ut ett Wilmameddelande 11.4. till alla studerande och vårdnadshavare med information om insamlingsändamålet, summan och kontonumret. De studerande som inte deltar i dagsverket arbetar i skolan kl. 9-15 med ett skrivprojekt och textanalysuppgifter. Köket serverar ingen varm lunch för studerande den dagen.

Jobba flitigt och ha en bra skolvecka!

hälsningar, Tanja