Veckobrev inför vecka 15

07.04.2017« Tillbaka

Veckobrev inför vecka 15

Bästa studerande,

tack för ert engagemang i fredagens program (?).

Vi inleder läsårets sista period på måndagen enligt schema i Wilma.

Vi har vanliga lektioner på torsdagen och fredagen är ledig.Vi hälsar Maria välkommen tillbaka från sin tjänstledighet, och tackar Tobbe och Karin för deras arbete som vikarierande lärare och grupphandledare.

Programmet för veckan är följande:

• Lärarna har rastmöte kl 12
  • Johanna på IKT-möte kl. 13.30-16, rektorsansvar har Kristoffer.

GLT

• utvärdering av period 4
  • nästa veckas tisdag 18.4 är det dagsverke, mer info via Wilma på tisdagen
  • omtentsanmälan
  • Bk4 kursens avgift bör betalas till Nana.

TI

• Era vitsord från period 4 kommer in i Wilma. Omtentsanmälan öppnar, och stängs på torsdagen kl 14.
  • Rastmöte för globbarna (Eva håller)
  • Besök kl 14 (i position 5) från ett barnhem i Zimbabwe: en flicka från barnhemmet och en finsk man som startat upp hela verksamheten. Globbarna och de som har undervisning deltar.
  • Johanna och Mirkka i Prakticum fr.o.m. kl 13.30, Kristoffer har rektorsansvar.

ONS

• Johanna på möte med finska rektorer kl. 12.30-16, rektorsansvar har Tanja

TO

• föreläsning för 2or och äldre studerande i “lifehacking” med Oscar Damén i MP kl 13.40-14.45 (BI3) och kl 15-16.05 (MU4). 2or som slutar kl. 13.35 får gärna delta kl. 13.40 - många nyttiga tips utlovas!
  • omtentsanmälan stänger kl 14.

FRE

Långfredag, ledig dag.

Påsklov 14.4-17.4..Tisdagen efter påsk, den 18.4, har vi dagsverke. De som inte deltar i dagsverke skall jobba i skolan kl 9-15. Vanliga lektioner fortsätter vi med onsdagen den 19.4 enligt schema.

Ha en bra inledning på den nya perioden och njut av påsklovet!
hälsningar, Tanja