Veckobrev inför vecka 18

01.05.2017« Tillbaka

Bästa studerande,

Tack till alla tvåor och föräldrar som deltog i infokvällen senaste torsdag. Anmälan till höstens studentskrivningar har inletts, blanketter för skrivningsplan fås från lärarrummet och av Mirkka.

OBS! Alla ettor har fått en Doodle-länk till Wilma. Via länken ska de boka tid till första årets obligatoriska "Studdisträff" i Doodle, genom att fylla i följande steg: 1. skriv ditt namn 2. pricka in den tiden som passar 3. SPARA!!

Ett stort grattis till Leo Harald i 1A som vann två biobiljetter eftersom han var en av dryga 50 studerande som besvarade periodutvärderingen för period 4.

Stort grattis även till Tia Tallqvist i 1B och Robin Hanner i 2A som delade på segern i 1A:s frågesport om trygghet och välbefinnande.

Samtliga tre studerande fick sina pris i slutet av Vappen-jippot.

Ledig dag

TI

Vitsorden från allmän tent skrivs in i Wilma under förmiddagens lopp.Mirkka och Johanna har hemsidemöte på skolan med planerare från Sivi kl. 9-10.30 i BO.

Studeranderådet deltar kl. 10-10.30. Under slutet av rådens rast ser studeranderådet över

temadagsutkastet till nästa läsår.

• Johanna och Tanja deltar i skolning kring bedömning kl.12.30-16, rektorsansvar har Kristoffer

ONS

Mirkka deltar i Oppimaisemafestivaali i Helsingfors 8.30-16.30, matematikstöd kl 9-10.Lärarmöte i MS kl. 8.10-10.00.Rastmöte för lärarna kl. 12.Ke4-gruppen besöker Aalto kl 14-16.

TO

Kristoffer på skolning i fenomenbaserad programmering, MAAo8 har vanliga lektioner med vikarie.Fazer Food Services samlar in feedback på skolmaten via en enkät, länk till elektronisk enkät hittas i matsalen samt även pappersblanketter.Runas vikarie Petra på plats

Ha en lärorik skolvecka!

hälsningar, Tanja