Veckobrev inför vecka 20

14.05.2017« Tillbaka

Bästa studerande,

vi inleder sista veckan innan provveckan. Glöm inte bort att lämna in Z-uppgifter från senaste period, senast på fredag (uppgifter till pappers) eller sö 21.5 (i digital form). Vårens studentresultat publiceras i slutet av veckan och syns i Wilma. Resultaten fås även av Sussi. Vi publicerar lista på vårens studenter på vår hemsida samt skolans Facebooksida, så snart resultatet kommit. Om inte anmälan till höstens studentskrivningar gjorts inom denna vecka, ordnas ett sista tillfälle nästa vecka då anmälan bör göras med Mirkka: i BO ti 23.5 kl. 11.30-12.30.

Programmet för veckan är följande:

• Kristoffer på Robolukioträff kl. 12-16. MAAo8 räknar självständigt på skolan.
  • undervisningen idag avslutas kl. 14.45 pga lärarfortbildning för gymnasielärarna, men det gäller INTE GY3, som har normal undervisning.

GLT Detta är läsårets sista GLT!

• tvåorna samlas kl 12.25 i LU, innan gemensamma träffen har grupperna normal GLT.
  • tvåorna behandlar planen för disciplinära åtgärder.
  • info om städdagen och schemat för årets sista skoldagar, hittas i läsårsrummets flöde i Classroom
  • fastställande av program för utfärdsdagen

TI

• Johanna på GNet-styrgruppsmöte i Grankulla kl. 8-10, rektorsansvar har Martin
  • Tutorträff kl. 12.00 i LU för diskussion om val av nya tutorer, Sigge, Johanna och Mirkka deltar.

ONS

• Tysklandsresenärerna har träff kl. 10.05 i MP. Ta med ert projektmaterial!
  • Alla 2:a årets studerande går och ser pjäsen Iloisia aikoja-Mielensäpahoittaja på Kansallisteatteri på kl.19. Detta är en del av kursen FIo6.
  • Mirkka på skolning kl. 9.30-15.30. OBS! Ingen stödtimme idag. I stället erbjuds 1h stöd på torsdag och 1h stöd på fredag, se respektive dag.
  • Maria tjänstledig, studerandena har normal undervisning med vikarie
  • Studerandevårdsteamet har möte kl. 12.15 i rektorskansliet.
  • Petra Laiti från Saamelaisnuoret kommer som gäst till Gk1 lektionen kl 14:35.

TO

• Stödtimme med Mirkka kl. 12.20, träff i Mirkkas rum.
  • Globbarna ordnar klimatsmart café kl 13.30 i nedre våningen. Ta med småpengar!

FRE

• Tysklandsresenärer har extra provtillfälle kl 8-10.30 i MS: 1or skriver HÄo1 (pappersprov) och 2or skriver ENo6 (grupprov).
  • Elevhandledare från finska grundskolor på besök kl. 9.00-11.00 i MS, Mirkka tar emot. SLo1 inleder därför sitt lektionspass i Cern kl. 10.40.
  • Hela gymnasiet äter lunch kl. 11.00-11.30 p.g.a. 9ornas festlunch i matsalen.
  • Rastmöte för lärarna kl. 11.30.
  • Stödtimme med Mirkka kl. 13.45, träff i Mirkkas rum.

Ha en bra skolvecka!

hälsningar, Tanja