01.09.2017« Tillbaka

Vi går in i september med buller och bång. Danila från Tyskland besöker en del grupper under veckan (i tyskan, engelskan). Danila har just skrivit studentexamen och vill besöka Finland via ett stipendium för att bekanta sig med vårt skolsystem. Här kommer veckans program:

• GNets hösttermin inleds idag, kolla att ni fått instruktioner per e-post av nätkurslärarna till kurserna ni anmält er till, kontakta Mirkka om något är oklart
  • Maria borta på förmiddagen, Tobbe undervisar BI5 och BIo2
  • Studeranderådscafé är öppet idag kl. 14.05-14.15, ta med en liten slant!
  • kl. 14.05-15 i BO: tyskagruppens planeringsträff inför besöket från vänskolan

• studeranderådet har möte kl. 8.00-8.30 i Mirkkas rum
  • Globala rådet ordnar välkomstmöte för alla nya studerande som vill komma med i "Globbarna" där vi tar upp olika teman utgående från era egna intressen. Vi planerar aktiviteter, gör kampanjer i skolan på aktuella teman, bjuder in intressanta gäster, gör studiebesök mm. Aktivt medlemskap ger dig också en kurs. Vi träffas nere vid sofforna kl 8. Kom med!
  • Temastudier 1 har sina lektioner i skolan, men har också uppgifter i närområdet, så klä er så att ni kan gå ut. Alla de som inte har lektion i Bildkonst på morgonen börjar Temastudier 1 kl 8:45 i Luxor. Ni slutar istället tidigare på eftermiddagen. De studerande med idrottsprofil som inte kan börja tidigare meddelar Eva på förhand.
  • stödtimme med Mirkka kl. 10.40-11.45 vid nedre sofforna, anmäl er genom att skicka Wilma-meddelande åt Mirkka
  • största delen av lärarkåren är på GNet-lärarfortbildning i Sibbo/Kyrkslätt kl. 15-18, detta betyder att TS 1 och Fi t9 slutar redan ca kl. 14.30, lektionsbortfallet kompenseras med självständigt arbete, men företagsamhetskursen har helt normala lektionstider!
  • Kristoffer deltar med Vanda robotiklärare i Dare to learn-evenemanget - vikarie undervisar MAAo9
  • Globbarna ordnar mellanmålsförsäljning i caféet kl. 13.50-14.10, ta med en liten slant!

Kristoffer deltar i Dare to learn-evenemanget - vikarie undervisar MAAo5
Johanna och Mirkka deltar i studerandevårdsteamets fortbildning kl. 14.30-16, SHo1 har självständiga uppgifter från 14.25
Studeranderådscafé är öppet idag kl. 13.30-13.40, ta med en liten slant!

Ingrids nybörjartyskagrupp har vikarie
Studeranderådscafé är öppet idag kl. 13.30-13.40, ta med en liten slant!

lärarmöte kl. 8-9.30 i Mount Sisu, två studeranderådsrepresentanter ombes delta

Kom ihåg att genast betala materialavgiften (15 euro) och returnera grunduppgiftsblanketten åt er grupphandledare ifall ni inte ännu har gjort det!Ha en lärorik studievecka!