08.09.2017« Tillbaka

Vi fortsätter skolarbetet, inkommande vecka inleds höstens studentskrivningar så kom ihåg att vara tysta i närheten av de utrymmen där proven hålls. Här kommer veckans program:

Vi tackar Maria för hennes högklassiga arbete hos oss och önskar Tobbe varmt välkommen tillbaka!

• Höstens studentskrivningar inleds med hörförståelseprovet i engelska. Provet skrivs i gymnastiksalen och Shaolin med start kl. 8.30.
  • FiM o1 (kl. 14.15-16.05) hålls i Macchu Picchu eftersom WaggaWagga ställs i ordning för studentskrivningar. Lektion i Fy 4 flyttas till Barack Obama.
  • Studeranderådscafé är öppet idag kl. 14.05-14.15, ta med en liten slant!

Studentskrivningarna fortsätter med hörförståelseprovet i korta språk (engelska) i Wagga Wagga med start kl. 11.00. Lektionerna i Fi t9 hålls i Shaolin.
studeranderådet har möte kl. 8.00-8.30 i Mirkkas rum
Globala rådet träffas tisdag kl. 8-8.30 i caféet
Martin på rektorsskolninig kl. 14.15-18, lektionerna i Fi t9 hålls normalt, studerande arbetar självständigt i slutet av lektionsblocket
Observera att Mirkkas stödtimme är flyttad till fredagen!

Studeranderådscafé är öppet idag kl. 13.30-13.40, ta med en liten slant!
Johanna på möte med finska sidans rektorer kl. 12-16, Mirkka rektor

Några studerande deltar i Arcadas info- och idrottsdag kl.8.45-14.00, Mirkka är med dem på förmiddagen
Studeranderådscafé är öppet idag kl. 13.30-13.40, ta med en liten slant!
Röda korsets Hungersdagsinsamling startar idag och pågår ännu imorgon. Kom ihåg att ta med kontanter och utmana varandra att delta i insamlingen!
Johanna på Nätforum, Martin rektor kl. 8-11 och Pelle 11-16
Johanna, Martin och Mirkka på ledningsgruppsskolning kl. 11.15-16, Ty 7 har vikarie

studentprovet i modersmål, textkompetens ordnas i gymnastiksalen från kl. 8.30 framåt, kom ihåg att vara tysta i matsalen
Johanna på Nätforum hela dagen, Martin rektor
studerandevården besöker lektionerna i KO o1 och SH o1 (med start kl. 11.15) och informerar våra nya studerande om studerandevårdsverksamheten
stödundervisning med Mirkka kl. 8.30-9.30 i Barack Obama, anmäl er genom att skicka Wilma åt Mirkka
globbarna ordnar café kl. 13.50-14.10 där de även säljer häftiga termosmuggar för 10 euro styck, kom ihåg att ta med er kontanter
E-katastrofövning ordnas för samtliga lärare med kustodieringsansvar med start kl 15 i gymnastiksalen. Undervisningen slutar senast kl. 15 och sista delen av lektionen ersätts med självständiga uppgifter.

Konditionssalen är stängd under studentskrivningarna (11.9 och 15.9-2.10)

Kom ihåg att genast betala materialavgiften (15 euro) och returnera grunduppgiftsblanketten åt er grupphandledare ifall ni inte ännu har gjort det!
Ha en lärorik studievecka!