15.09.2017« Tillbaka

Den första periodens slut närmar sig, inkommande vecka är den sista hela veckan innan provveckan. Provveckans schema tas upp på torsdagens GLT och är därefter synligt även i Wilma.

Studentskrivningarna fortsätter, så kom ihåg att vara tysta i närheten av gymnastiksalen under måndag, onsdag och fredag.

• Studentprovet i fysik, biologi, filosofi, psykologi och historia går av stapeln i gymnastiksalen kl. 9-15/17. De tre sistnämnda är digitala och de som har digitalt prov skall komma ihåg att ta med egen dator samt hörlurar, laddare och eventuella adapters för USB-uttag eller nätkabel-uttag, och vara på plats senast kl. 8.05, de övriga kl. 8.30. Pennor och gummi behövs även under e-proven.
  • Studeranderådscafé är öppet idag kl. 14.05-14.15, ta med en liten slant!

Helsinge gymnasium deltar i skolfotbollsturneringen i Kyrkslätt, lagets spelare är frånvarande hela dagen. Lycka till Hegy!
de tre studerande som är värdar under Kina-besöket träffar Martin och Kristoffer i Wagga Wagga för planering kl. 8-8.30

studeranderådet har möte kl. 8-8.30 i Mirkkas rum
Globala rådet träffas kl. 8-8.30 i caféet
stödtimme med Mirkka kl. 10.40-11.45, träff vid nedre sofforna
TS 1 kommer att ha lektion utomhus (skolgården) så klä er i oömma kläder
Johanna på möte på Bive kl. 14-16, rektorsansvar har Martin

Studentprovet i lång engelska (skriftlig del) skrivs i gymnastiksalen kl. 8.30-15/17.
tyskagruppen har planeringsträff med Johanna och Ingrid inför tyskarnas besök nästa vecka - kl. 9.30-10.40 i MP
de tre studerande som är värdar under Kina-besöket träffar Martin och Kristoffer i Shaolin för planering kl. 12.15-13
Studeranderådscafé är öppet idag kl. 13.30-13.40, ta med en liten slant!
Alla ettor åker på opera (som en del av kursen i MUo1) kl.10 med hyrd buss från skolgården, Isto, Nana och Mirkka deltar. Matsäck fås med från skolan istf normal lunch. Normala lektioner före kl. 10. Studerandena tar sig hem på egen hand efter operan.
ingen vanlig lektion i SH o1.1, gruppen är på opera med Mirkka och får där info om ersättande uppgifter

Studeranderådscafé är öppet idag kl. 13.30-13.40, ta med en liten slant!

studentprovet i finska skrivs i gymnastiksalen kl. 9-15/17, provet är digitalt så kom ihåg att ta med egen dator samt hörlurar, laddare och eventuella adapters för USB-uttag eller nätkabel-uttag, och kom i tid d.v.s. kl. 8.05. Pennor och gummi behövs även.
specialläraren besöker SHo1 kl. 11.15 och studerandena deltar i lästest
globbarna ordnar café kl. 13.50-14.10, kom ihåg att ta med er kontanter

Anmälningen till årets Kulturkarneval öppnar lördagen 16.9 kl. 12.00 på www.kulturkarnevalen.fi. Årets kulturkarneval går av stapeln i Karleby den 16-19.11. De studerande som har avlagt/avlägger bokcirkeln kan få en kurs genom att därtill delta i Kulturkarnevalen. Men det är naturligtvis fritt fram för vem som helst att delta. För mer info se deras hemsida.
Ha en lärorik studievecka!