15.10.2017« Tillbaka

Det välförtjänta höstlovet hägrar i horisonten, men innan det har vi ännu en tre dagars skolvecka framför oss. Visst har du anmält dig till omtent? Här kommer veckans program:

• Johanna ej på skolan, rektorsansvar har kl. 8-10 Pelle, därefter Martin
  • Pelle åker tillsammans med tre andra årets studerande på debattävling till Prakticum efter lunch, Mo o3 arbetar i skolan.

• Globbarna har möte kl. 8-8.30 i caféet, alla nya intresserade ettor är speciellt välkomna med!
  • Johanna på rektorsmöte i Tikkurilan lukio kl. 10-14, rektorsansvar har Martin före kl. 10.30 och Kristoffer därefter.
  • stödtimme med Mirkka i Mount Sisu kl. 10.40-11.45, anmäl er i förväg till Mirkka via Wilma
  • nästan alla lärare deltar i GNet-fortbildning i Gymnasiet Grankulla Samskola kl. 15-17.15, detta betyder att lektionerna slutar ca kl. 14.30 och sista delen ersätts med självständiga studier, detta gäller dock INTE kurserna i företagsamhet och ortodox religion
  • deadline för anmälan till omtent idag kl. 15.00, anmälan görs i Wilma (via Tent-funktionen). Du hittar instruktioner för hur anmälan görs i grupprummet i Classroom. Kom ihåg att kontakta kansliet FÖRE anmälningsdeadline ifall du har tekniska problem, ingen anmälan tas emot efter deadline!

• normal undervisning enligt schema

• höstlov

• höstlov

Övrigt/På kommande:

• 3A är ansvariga för att hålla skolan snygg denna vecka!
  • Ni kommer väl ihåg att omtenten infaller genast efter höstlovet d.v.s. måndagen 23.10 kl. 15!

Ha en lärorik förkortad studievecka och ett riktigt skönt och avkopplande höstlov!