11.02.2018« Tillbaka

Inkommande vecka är den sista innan sportlovet och den är full av program. Konditionssalen är stängd till och med tisdag morgon pga studentskrivningar. Kursvalblanketterna bör lämnas in till grupphandledarna senast på tisdagen. När grupphandledaren godkänt valen och returnerat blanketten fyller alla studerande i valen i Wilma. Detta är möjligt från och med måndagen men bör göras senast på fredagen före sportlovet.

• Vårens studentskrivningar börjar med provet i modersmål (textkompetens) kl. 9-17 i gymnastiksalen. Ta detta i beaktande genom att vara tysta då ni äter lunch i matsalen. I övrigt håller ni er borta därifrån. Ytterdörren vid matsalen får inte användas under skrivningarna. Abina kan avhämta sina preliminära avgångsbetyg från kansliet i samband med provet, eller får det senast vid penkkis av grupphandledaren.
  • Marcus ger kursinfo och besöker lektionerna i position 3 mellan kl. 13-14.

• Globbarna har möte i caféet kl. 8-8.30.
  • Studeranderådet har möte i Mirkkas rum kl. 8-8.30.
  • Stödtimme med Mirkka kl. 10.40-11.45 i Shaolin, anmäl intresse till Mirkka i förväg via Wilma.
  • Karin och Cie ger kursinfo åt tvåorna i WaggaWagga kl. 10.00-10.30.

• Tutorerna uppmanar alla att klä sig i rött/ljusrött vändagen till ära - bästa hjärtliga klädsel i varje grupp får pris. Information om eventuellt övrigt vändagsprogram kommer på info-TV.
  • Inga studentskrivningar idag, hörförståelseprovet i ryska är inhiberat.
  • Omtent för period 3 kl. 15-18 i Macchu Picchu, vitsordsdeadline må 26.2
  • En grupp förskolebarn deltar i morgonens robotiklektion.

• Abinas bänkskuddardag (penkkis) går av stapeln kl. 9- ca 10.30 i gymnastiksalen. Åtminstone de studerande som har lektioner deltar, även de övriga är varmt välkomna. Abina lämnar sina väskor i Barack Obama då de kommer till skolan och andra årets studerande förbereder sig på att bära abina till lastbilen ca kl. 10.30-11.
  • Fy 5 får arbeta självständigt i skolan kl. 13.40-15.50 eftersom Kristoffer är på abikryssning, mer info fås av Kristoffer via Wilma/GC, Martin startar.

Tvåornas gamlas dans går av stapeln kl. 12.15 och 18.00 i gymnastiksalen. Dagsuppvisningen är ämnad för elever/studerande från Helsinge gymnasium och Helsinge skola, medan kvällsuppvisningen är för föräldrar och släktingar.
Lärarmöte kl. 8-9.30 i Mount Sisu, två studeranderådsrepresentanter ombes delta.
Hi 4 får arbeta självständigt i skolan kl. 09.35-11.10 eftersom Oskar är på abikryssning, mer info fås av Oskar via Wilma/GC, Martin startar.
Globbarna ordnar café kl. 13.50-14.10 så ta med en liten slant!
SD t4 får arbeta självständigt i skolan kl. 14.15-15.50 eftersom Kristoffer är på abikryssning, mer info fås av Kristoffer via Wilma/GC, Martin startar.

Studerande som är intresserade av schack kan anmäla intresse åt Ali.

På kommande vecka 8:

Vinterlov

Ha en händelse- och lärorik studievecka och ett avkopplande vinterlov!