02.03.2018« Tillbaka

Vinterkylan håller i sig, men i skolan håller vi ångan uppe. Här följer programmet för inkommande vecka:

• Globbarna har möte i caféet kl. 8-8.30.
  • Studeranderådet har möte i Mirkkas rum kl. 8-8.30.
  • Stödtimme med Mirkka kl. 10.40-11.45 i Shaolin, anmäl intresse till Mirkka i förväg via Wilma.
  • Abitent 2 kl. 9-13 i Wagga Wagga, lektionerna i Fi o5 (8.35-10.30) hålls undantagsvis i Barack Obama och lektionerna i FT t2 (10.40-15.50) i Shaolin (vitsordsdeadline för abitent 2 är må 12.3 kl.8)

Globbarna ordnar café kl. 13.50-14.10 så ta med en liten slant!

De studerande som inte ännu heller har gjort sina kursval via länken på Wilmas framsida hinner ännu göra dem under veckoslutet, det preliminära kursvalet stängs denna vecka på måndag morgon. Närmare instruktioner för hur kursvalet görs hittar ni i GLT-rummet i Google Classroom. Ogjorda kursval kan leda till att kurser inte alls hålls nästa läsår vilket försvårar era studier. Endast studerande med specialplan (t.ex. 4 års plan p.g.a. idrottsprofil) som kommit överens om träff med Mirkka kan göra kursval enskilt med henne.

Fem lärarauskultanter (Antonia, Johanna, Jonas, Mika och Renata) kommer att följa med lektioner under veckan, så bli inte överraskade om ni har några nya ansikten i klassrummet.

Abiturienterna påminns om att boka tid till studdissamtal, bokning sker via länk i Wilma.

På kommande vecka 11:

Studentskrivningarna startar måndag 12.3 med essäprovet i modersmål. Konditionssalen är stängd under hela skrivningsperioden 12.3 - 26.3.

Ha en givande och lärorik studievecka!