22.04.2018« Tillbaka

Period 5 fortsätter med en hel del program. Här kommer detaljerna:

• Några andra årets studerande besöker högstadiet för att prata om böcker de har läst världsbokdagen till ära.
  • Inga lektioner i Fi o6 mofi idag, teaterbesöket 17.5 ersätter dessa lektioner.

• Globbarna har möte kl. 8-8.30 i caféet.
  • Påverkardag kl. 12-15, några studeranderådsrepresentanter deltar.
  • Samtliga lärare deltar i GNet-lärarträff antingen i Ekenäs, Kotka eller Grankulla kl. 15-18. Lektionerna slutar redan ca kl. 13.30 och sista delen ersätts med självständiga studier. Detta gäller dock inte kursen i företagsamhet.

• Johanna och Martin på strategidag på Scandic Airport Hotell hela dagen, vikarie håller lektioner i Fi o3 och TY6.

• Stödtimme med Mirkka kl. 10.40-11.45 i MS. Anmäl er i förväg till Mirkka via Wilma.
  • Studeranderådet har lunchmöte
  • Oskar på skolning om bedömning. SL o2 (kl. 8.05-10.30) och Hi 5 (kl. 13.40-16.05) får arbeta med självständiga uppgifter på valfri plats, mer info av Oskar.

• Omtent för period 4 hålls kl. 15-18 i Macchu Picchu.
  • Infomöte gällande studentskrivningarna för tvåor med vårdnadshavare kl. 18.30 i Luxor.
  • Oskar på skolning om bedömning.

• Ledningsgruppsmöte kl. 8-9.30 i MS

• Wappenjippo tillsammans med högstadiet under position 7, blocket inleds normalt med läraren i vanligt rum
  • kl. 12.55 gemensam avslutning för högstadiet och gymnasiet på Wappen-jippot i gymnastiksalen, skoldagen fortsätter sedan som normalt
  • Globbarna ordnar café kl. 13.50-14.10 så ta med en liten slant.

Alla 2or ska delta i "studdissamtal" under period 5. Doodle-länk finns i Wilma.
Studeranderådet ordnar Futsal-turnering 9.5. Alla klasser ska delta och båda könen ska vara representerade på spelplanen. 100€ till vinnarklassen och 50€ åt klassen som blir tvåa. Vi delar också pris (50€) för bästa enhetliga klädsel!!

På kommande vecka 18:

Vappenledighet må 30.4-ti 1.5, skolan fortsätter med normalt schema onsdagen 2.5
De flesta lärare på skolbesök i Tallinn fredagen 4.5, detta innebär att största delen av lektionerna ersätts med självständiga studier. Mer specifik info i nästa veckobrev.

En solig vecka tillönskas alla!