26.05.2018« Tillbaka

Inkommande vecka är läsårets sista. Här följer veckans program:

• Provveckan fortsätter, kolla ert schema i Wilma och om ni har abittiprov ska ni komma ihåg att ta med egen dator, laddare, hörlurar samt vid behov adapter för ethernet-kabel. Skolans datorer får användas ENDAST om någons dator slutar fungera mitt under provet!
  • OBS! Karin på arbetsresa, ENAo6 har ingen provförberedande lektion, Ali övervakar provet.

• Provveckan fortsätter, kolla ert schema i Wilma!

• Provveckan fortsätter, kolla ert schema i Wilma!

• Kursutvärderings- och städdag, detaljerat schema hittas bl.a. på info-TV:n, Google Classroom och på väggarna i skolan. Studerandeskåpen bör tömmas inför sommaren, ta extra kass med för att ta hem ditt material.
  • Gymnasiets nya tutorer har planering och skolning med Sigge och Frida direkt efter kursutvärderingen.

• Utfärdsdag, ettorna åker till Lillforsen och tvåorna till Flamingo, exakt tidtabell fås av grupphandledarna via Wilma/GC.
  • Vitsorden för period 5 kommer in i Wilma under dagens lopp.
  • Anmälan till omtent öppnar kl. 12 och stänger må 4.6 kl. 15.
  • Genrep för blivande studenterna kl. 16, träff vid festsalen. Ta med studentmössan!

Lördag:

• Läsårsavslutning och studentdimission kl. 11 - ca kl. 13, gå via din GLT-klass kl. 10.45 och lämna onödiga saker där, och dagen avslutas även med glass och grupphandledarträff i samma GLT-klass. Tänk på att klä dig litet festligare dagen till ära.

• Alla 2or ska delta i "studdissamtal" under period 5. Doodle-länk finns i Wilma.
  • Kom ihåg att bekräfta dina kursval i Wilma under ”Kursbricka” före sommarlovet, se instruktioner i din grupps Classroom!

På kommande vecka 23:

Omtent för period 5 torsdag 7.6 kl. 9-12, anmälan öppnas i Wilma fre 1.6 kl. 12 och stängs må 4.6 kl. 15. Kom ihåg att alla Z-uppgifter för period 5 bör vara inlämnade senast 7.6 kl. 9.

Läsår 2018-2019 startar tisdag 14.8 kl. 10.00, samma dag kan studerande anmäla sig till läsårets första allmänna tent.
Tack för detta läsår och njut av ett välförtjänt sommarlov!