Veckobrev inför vecka 4

18.01.2015« Tillbaka

Bästa studerande!

Schemat för provutgivningsdagen 3.2 finns nu på fronter. Notera att HKo1 och SPA2 har sin provutgivning föregående fre/må!

GLT

samling kl 11.15 i gymnastiksalen för ettor och tvåor. Globbarna har ordet. Därefter glt i klasserna med genomgång av provutgivningens schema(1b i MP).

Karis folkhögskola presenterar sig för abina, de har gemensam glt i LU. Anmälan till Abitent 1 (ons 4.2) öppnar på måndag kl. 12.00 i Wilma och stängs fre 23.1 kl. 12.00. Ett infobrev om studentskrivningarna och salschemat har skickats hem till abina, hittas även i studeranderummet på Fronter.

MÅNDAG

Studeranderådet har möte. Några tredje årets studerande (som har fått Wilmameddelande) deltar i en uppföljande utvärdering av inlärningsresultat i matematik på må kl. 12.30-14.00 i musiksalen o missar lektioner i SLo1/ENt9. Ta med blyertspenna (mjukt bly), gummi, linjal och miniräknare.

Alla globbare har föreläsning med Jonas Biström från Natur&Miljö må kl. 12-12.45.

ONSDAG

kl. 14 har Cie möte med Himos-gruppen.

TORSDAG

Representanter från regnbågsankan besöker ettorna och tvåorna. De abiturienter som vill delta kan kontakta Tanja så försöker hon få in er i en av grupperna.

Tidtabell för besöket:

10.50-11.35: Moo3 och MaBo2 i LU

12.15-13: Hko1 och MaA2 i LU

13.05-13.50: Fio5 i LU

Bi5 besöker Heureka och Fyt10 har stjärnkväll (om vädret tillåter), de har inte vanliga lektioner.

FREDAG

Provveckan börjar. Johanna på Educa-mässa, Tanja ansvarar för rektorsuppgifterna. Några studerande representerar skolan på mässan i en panel om IKT i undervisningen.

Nästa veckas måndag 26.1 deltar lärare, studeranderåd och tutorer i infokvällen för nior och föräldrar kl. 19.

Ha en bra skolvecka!

Hälsningar, Tanja