Vårens studentskrivningar

21.01.2015« Tillbaka

Schemat för vårens studentprov:

Kom ihåg:

- de skriftliga proven inleds kl. 9.00, men du bör vara på plats redan 8.30. Vad gäller hörförståelseproven bör du vara på plats senast 15 minuter före.

- salsschemat har skickats hem till dig och hittas även på Fronter i studeranderummet samt på vår anslagstavla. Kontrollera sittordningen vid rummen på morgonen.

- lämna in räknare med tömt minne och tomma tabellböcker till kansliet (sekreterare/rektor) två dygn före provet, allra senast kl. 12.00 dagen före, gäller provet i matematik, fysik, kemi och geografi.

- ta med dig blyertspenna (HB eller nr 2, endast dessa duger för de optiska blanketterna), pennvässare och gummi, vid matematik- och realprov även linjal, passare och gradskiva. Ta till de skriftliga proven även med något att äta att dricka (i genomskinlig förpackning utan text), och t.ex. en extra tröja och varmt på fötterna. Ta även med ID om du inte är inskriven vid Helsinge gymnasium.

- kom ihåg att ta kontakt så snabbt som möjligt med rektor ifall du blir sjuk.

Övrig information hittar du på Fronter och i brevet som skickats hem till dig.