Veckobrev inför vecka 11

08.03.2015« Tillbaka

Bästa studerande!

Studentskrivningarna fortsätter och det bör vara tyst i matsalen må, ons och fre!

Programmet för veckan är följande:

Studentskrivning i modersmål. Kursval inleds.

GLT

- studerande påminns om att tystnad bör råda i matsalen må, ons och fre!

– grupphandledarna (som kollat kursvalen på blanketten) delar ut blanketterna så studerandena kan göra sina val på wilma, det skall göras på måndagen eller tisdagen (kolla att studerandena klarar av att göra valen i wilma!).

- deltagarna i UNIYh-dagen ska betala 10€ (buss och lunch) till Mirkka senast på onsdagen, de bör kolla läxorna för de timmar de missar på förhand.

- genomgång av provveckoschemat

- lägeskoll gällande läsmånaden.

TI

Kursvalen bör göras senast i dag i wilma! Johanna på möte kl12-15, Sigge ansvarar för rektorsuppgifterna.

ONS

Studentskrivning i real 1. Anmälan till abitent 3 öppnar kl 12, den stänger ons den 18.3 kl 12. OBS! Abitent 3 är ett tenttillfälle där man kan försöka höja ett slutvitsord i ett ämne, det går inte att höja enstaka kurser. kl12-13 studerandevårdsteamets möte.

TO

Temaföreläsning kl 10.50 i gymnastiksalen. Rastmöte kl 12.

FRE

Studentskrivning i engelska (A-språk). 11 utländska lärare är på besök via Erasmus ca kl10.30-13, de kommer att besöka lektioner. UniYh-dag i Åbo 13.3 (gäller de 18 tvåor som har anmält sig). De har start från Kiasma i Helsingfors kl.8.30, föreläsningar i Åbo kl.11.00-14.10. Buss hemåt kl.15.00, den är i Helsingfors kl.17.00.

Ha en bra skolvecka!

Hälsingar, Tanja