Veckobrev inför vecka 16

10.04.2015« Tillbaka

Bästa studerande!

Synscreening kommer att ordnas under onsdagen, torsdagen och fredagen, som en del av vårt digiluokka projekt, både personal och studerande får delta avgiftsfritt.

Den kommande veckans program är följande:

Omtent kl 15-18. Johanna är borta hela dagen, Tanja ansvarar för rektorsuppgifterna, Johannas tyskagrupp arbetar hemma med distansuppgifter.

Anmälan till allmän tent öppnas kl 12, den kommer att stängas kl 12 på fredagen.

GLT

Alla minderåriga studerande behöver vårdnadshavarnas underskrift för att få delta i synscreeningen, grupphandledarna delar ut blanketter och informerar om screeningen (ni hittar info och blanketter i klassfacken).

Mellanbetygen delas ut, de bör returneras/visas med vårdnadshavarnas underskrift följande glt.

Genomgång av förfarandet inför allmän tent.

Tvåorna besvarar en förfrågan inför infomöte och alla tvåor får hem en skriftlig inbjudan till mötet där förhoppningsvis både föräldrar och studerande kan närvara.

Resultaten för skuggvalen:

27 % röster De Gröna

23 % SFP

22% SDP

17 % Samlingspartiet

5 % Centern

5 % Piraattipuolue

3 % PS

2 % Köyhien asialla

2 % Muutos 2011

3 röster diskvalificerades

TI

Johanna har möte till ca kl 12, Tanja ansvarar för rektorsuppgifterna kl 8-10, Mirkka kl 10-12.

ONS

Pasi Mustonen håller obligatorisk fortbildning i tablettpedagogik 9-11 för alla lärare. Undervisningsgrupperna har uppgifter. Rastmöte kl 12. Tanja på fortbildning på eftermiddagen, MaBo3-gruppen arbetar självständigt.

Påverkar dagen i Tikkurilan lukio (Lotta Puisto deltar och Mirkka mellan 9-12)

Mirkka på Digi-luokka möte i Microsoft huset i Esbo 14.30-16.00

TO

Hälsa i skolan-undersökningen skall besvaras av samtliga studerande mellan kl 10.50 och 13. Undersökningen besvaras i datasalen av grupperna Reo1 (tid: kl 10.50-11.35) och Moo4 (tid: kl 12.15-13), Fio3 (tid: kl 10.50-11.35) och Eno6 (tid: kl 12.15-13) besvarar den med hjälp av skolans datorer i den klass de har undervisning, man kan även använda tabletter i fall datorerna inte räcker till.

FRE

Vitsordsdeadline för omtentens vitsord kl 8.00. Anmälan till allmän tent stänger kl 12.00.

Ha en bra skolvecka!

Hälsningar, Tanja