Veckobrev inför vecka 21

17.05.2015« Tillbaka

Bästa studerande!

Studentresultaten kommer på måndagen, de skrivs ut på morgonen och matas in i wilma kring kl 12.

LÄRARE och STUDERANDE ombes byta lösenord innan sommaren. Gör det så fort som möjligt, så undviker ni att de föråldras under sommaren.

Programmet för veckan är följande:

Årets tutorer träffas kl 9.30 i Johannas rum. Deadline för z-uppgifter från period 4.

TI

Prov och lektioner enligt schema. Ledningsgruppens möte kl 9.30-12.

ONS

Prov och lektioner enligt schema.

TO

Prov och lektioner enligt schema. Stipendiemöte kl 12.30-16.

FRE

Prov och lektioner enligt schema. Johanna borta till kl 9.30, Mirkka ansvarar för rektorsuppgifterna. Observera att Evas och Tanjas grupper har förberedande lektion kl 10.50, proven börjar kl 12.00!

GLT

VIKTIG info!Noggrann genomgång av de tre sista skoldagarna (provutdelning (ons och to), futsal, städning och utfärdsdagen)!Påminnelse om att Z-uppgifterna från period 4 skall lämnas in på måndagen.Info om allmän tent bör gås igenom om man inte hann med det förra måndagen (se förra veckobrevet, studieguiden och fronter studeranderummet).Info om dimissionen (snygg klädsel, start kl 11, träff med ghl efter dimissionen klassvis).Ettornas tutorval offentliggörs. De blivande tutorerna träffar Sigge kl 12.00 i BO.Tvåorna som söker om specialarrangemang träffas Johanna kl 12.00 i Johannas rum. OBS! Om någon studerande är borta bör hen kontakta Johanna per wilma omedelbart för att komma överens om annan lämplig tidpunkt. Ansökan om specialarrangemang ligger på studerandens ansvar!Tvåorna skall samla feedback och diskutera kommunikationsverkstaden och sammanhållningen i gruppen (grupphandledaren sammanställer och skriver en sammanfattning om diskussionen till Johanna).Teknisk info: Lösenordet bör bytas, i fall man inte bytt sedan påsk!!!Teknisk info: H-stationen kommer att tas bort under hösten. De elever som har dokument i Mina Dokument på skolans datorer så flytta dem antingen till Google Drive eller till SkyDrive. Behöver de hjälp hur de gör så kan GLT hjälpa. Tag det säkra för det osäkra och flytta redan nu över dina filer till molnet.

Ha en bra skolvecka!

Hälsningar, Tanja

Futsalturneringens speltider finns även på hemsidan.

Matcherna är 2x6min och Finalen 2x8min.

Spelen går av stapeln:

12.15 1A - 2A