Veckobrev inför vecka 22

24.05.2015« Tillbaka

Bästa studerande!

Detta är läsårets sista veckobrev. Veckan avslutas med studentdimission, men innan dess har vi en hel del program.

Prov och lektioner enligt schema.

TI

Prov och lektioner enligt schema.

ONS

Prov och lektioner enligt schema. Provutgivning efter maten enligt schema. Johanna på möte efter kl 12, Tanja ansvarar då för rektorsuppgifterna.

TO

Prov och lektioner enligt schema på förmiddagen. Städdag kl 10.50 (träff med grupphandledarna i samma utrymme som reserverats för glt).

OBS! ”Tuk tuk pojkarna” kommer till skolgården under matrasten. De kommer att tillreda mat och sälja till studerande och övriga.

Priset subventioneras några euro per portion.

Grupphandledare påminner om att alla ogjorda z-uppgifter för period 5 bör lämnas in senast till omtent 9.6 och studerande bör kontakta lärarna för att få uppgifter för höstens allmänna tent innan sommaren. De studerande som är missnöjda med resultatet i omtenten och önskar höja samma kurs i allmänna tenten får instruktioner av läraren via wilma.

Grupphandledaren ser till att alla studerande besvarar utvärderingen av period 5 (Kim har skickat länk).

Futsalturnering from kl 12 och provutgivning enligt schema. De som har ”strötid” under turneringen (dvs varken spelar eller hejar på laget) skall söka sig till LU.

Efter att vinnarna spelat mot lärarna avprickas alla studerande av sin grupphandledare (Kim sköter alla tredje årets studerande), avprickning ca kl 14.40.

FRE

Gruppernas utfärdsdag. Varje grupp har eget program kl 9-13 (eller annan tid enligt överenskommelse, tot 4h). Vitsordsdeadline kl 12 (fredagens eventuella frånvaro inverkar ännu på vitsorden, de bör kollas av grupphandledaren).

Johanna träffar vårens studenter kl 16 för generalrepetition, alla abin bör hämta sina hattar till skolan och även returnera böcker el dyl som de lånat under sin skoltid.

Studentdimission kl 11- ca 13. Dimissionen börjar 11.00, innan dess bör alla ha lämnat sina ytterkläder och intagit sittplats. Kom i god tid till skolan! Efter dimissionen träffar grupphandledarna sina klasser, dagen avslutas ca kl 13.

OBS!

Både studerande och personal bör se till att lösenorden är bytta inför sommaren (så de inte låser sig).

Anmälan till omtent öppnar på fredagen och stänger den onsdagen den 3.6 kl 12.

Allmän tent hålls i slutet av första skoldagen ons 12.8 kl. 12-16, anmälning sker helst innan midsommar, dock senast må 3.8 kl. 12 (de som anmäler sig den 3.8 bör trots allt ha fått uppgifterna innan sommarlovet).

Ha en givande arbetsvecka och ett soligt sommarlov!

Hälsningar, Tanja