Aktuellt

Veckobrev vecka 37

06.09.2015« Tillbaka

Studentskrivningarna börjar denna vecka. Under alla dagar förutom torsdagen skrivs prov. Var vänliga och visa respekt för dem som skriver genom att uppträda lugnt och tyst i korridorer och matsal. Under skrivningar i gymnastiksalen är det förbjudet att använda matsalsutgången.

Om du känner dig sjuk under dagen ska du från och med nu försöka gå via din grupphandledare, alternativt tala med den lärare som undervisar dig. Du ringer sedan någon vårdnadshavare och låter också snabbt läraren tala med någon av vårdnadshavarna. Den läraren som talat med vårdnadshavaren för sedan in din giltiga frånvaro i Wilma.

Martin är borta måndag och tisdag. En vikarie startar hans lektioner. FIo1 må kl.8-10 arbetar hemma, övriga arbetar i skolan.

Mirkka är borta måndag-onsdag. Lektionerna hålls av vikarie.

Pelle är borta måndag och tisdag. MOo5 må kl. 8-10 jobbar hemma (se uppgifter i Wilma), övriga i skolan med uppgifter av vikarie.

Torsdag:
På grund av lärarnas gemensamma läroplansarbete arbetar studerandena självständigt från klockan 11.00. Uppgifter ges av lärarna.

Vi beklagar lektionsbortfall pga sjukdom och hoppas att alla gör sitt yttersta för att inte sprida vidare influensa. Alla studerande bör se till att deras telefonnummer är infört på Fronter under "mobiltelefon", då vi ibland kan vara tvungna att inhibera morgonens lektioner via ett Fronter-sms.