18.03.2016« Tillbaka

Inkommande vecka är endast tre skoldagar lång eftersom påsklovet inleds redan på torsdag och pågår t.o.m. nästa vecka måndag. Skolarbetet fortsätter alltså med normalt schema tisdagen 29.3. Studentskrivningarna fortsätter med finska på måndag och matematik på onsdag. Bägge proven skrivs i gymnastiksalen så kom ihåg att vara tysta i matsalen dessa dagar.

Studerande

• Kim sparledig hela veckan, ettorna har på måndag gemensam GLT med Pelle i MP. Hi o3 arbetar i skolan på måndag kl. 9.55-11.35 (Sigge startar) och på onsdag kl. 10.50-13.50 (Johanna startar). Hi o2 får arbeta hemifrån på måndag kl. 14-15.30. Maria håller Global kunskap-lektionerna på tisdagen.

• Johanna, Mirkka och några studeranderådsrepresentanter deltar i Digiluokka-seminarium på tisdag kl. 12-15, Kristoffer har rektorsansvar.

• alla som är intresserade av kursen i robotik (se skilt wilmameddelande av Kristoffer) skall kontakta Kristoffer

En lärorik studievecka och glad påsk tillönskas samtliga studeranden!